E-P:n Kuvapalvelu Oy on valokuvausalan yritys, joka on perustettu v.-88. Yrityksen kotipaikkana on Lapua. Yrityksemme sijaitsee Lapualla (Kauppakatu 4). Myymäläämme on helppo löytää keskeisen sijainnin ansiosta. Henkilökuntaan kuuluu kaksi henkilöä. Yrityksemme oli aloittaessaan ensimmäinen tunninkuva-palvelua tarjoava yritys kaupungissa ja on sitä edelleen.

Liikeideana on olla paikkakunnan täyden palvelun valokuvausliike, johon kuuluvat mm. seuraavat palvelut:

– Värivalokuvat tunnissa digitaalisesti nykyaikaisilla ja monipuolisilla tuotantolaitteistolla. Kuvat voidaan valmistaa useista eri lähteistä kuten filmeistä, muistikorteilta, CD:ltä, kamerakännykästä, kannettavista laitteista jossa langaton tiedonsiirto, sähköpostilla ja nettitilausjärjestelmällä tilatuista kuvista.

-Kuvatilauskioski digikuvien katseluun ja tilaamiseen myymälöissämme. Päätteellä voi myös tehdä rajauksia, korjailuja, punasilmäisyyden poistoja, valita kehyksiä ja lisäillä kuvatekstejä.

– Kuvatuotteina väri-, mustavalko- ja seepia valokuvat. Voimme valmistaa useita kuvakokoja, aina kymppikuvasta 30×90 cm kokoisiin panoraamakuviin saakka.

– Digitaalinen kuvankäsittely, kuten vanhojen valokuvien entisöinti, sävykorjailut, rajaukset, kuvayhdistelyt ja suurennokset.-

– Passikuvat, myös sähköiset suoraan viranomaisen valokuvapalvelimelle.

-Viisumikuvat, myös erikoiskoot Intia, Kiina ym.

– Kehystämö jossa kehystämme valokuvia, kanavatöitä, akvarelleja, grafiikkaa, julisteita, karttoja, maalauksia, piirrustuksia ja papyruksia.

– Värikopiopalvelu A3 kokoon saakka.

– Kuvapainatukset paitoihin ja kankaisiin.

– Alan tarvikkeiden vähittäismyynti. Kamerat, kiikarit, laukut, muistikortit, filmit, paristot, kehykset ja albumit.
– Alihankinta. Ammatti ja digitaalikuvatyöt alan yrityksille.

E-P:n Kuvapalvelu Oy
Toimitusjohtaja
Ilkka Järvinen