Digikuvat
Myymälässämme on kuvakioskeja, joilla tilaaminen käy nopeasti. Kuvat voivat olla kameran muistikortilla, CD:llä, DVD:llä tai USB-muistitikulla tai kännykässäsi. Selaa ja valitse haluamasi kuvat, niin saat kuvasi tunnin kuluttua. Myös pienet määrät (alle 10 kpl) on mahdollista tulostaa heti mukaan.

Perinteiset filmit
Kehitämme kino ja APS filmit ja valmistamme laadukkaat Kodak-valokuvat tunnissa. Myös tietyt mustavalkofilmit voimme kehittää paikanpäällä (prosessi C-41).

Diafilmit ja muut mustavalkofilmit kehitämme välityspalveluna, n. 10 pv toimitusajalla.

Kuvasta kuvat ja lisäkuvat
Teemme valokuvistasi uudet kuvat, olivatpa ne sitten väri tai mustavalkoiset valokuvat. Kuvakokoja löytyy useita, jopa 30×40 kokoiseen asti. Erikoisuutena voimme valmistaa 30×90 kokoiset panoraamakuvat.

Kuvankäsittely
Valmistamme digitaalilaitteistollamme:
– suurennokset ja pienennökset
– naarmujen poisto
– kuvasta kuvat
– kuvatekstit
– häivytykset
– taustanvaihdot
– muistokuvat
– kuvayhdistelyt
– käyntikortit
– kutsukortit
Mikäli jotain puuttui tästä listasta, niin kerro huolesi liikkeessämme, niin ratkaisemme asian.

Henkilökortit
Teemme myös yrityksellesi persoonalliset henkilökortit toiveidesi mukaan. Sinun tarvitsee vain toimittaa haluamasi tiedot henkilökorttiin ja lähettää työntekijäsi meille valokuvaan. Voit myös halutessasi lähettää yrityksesi logon henkilökorttia varten.

Käyntikortit
Meiltä saat myös persoonalliset käyntikortit aidolle valokuvapaperille toiveidesi mukaan. Mahdollisuus saada käyntikortit myös laminoituna.

Kiitos- ja kutsukortit
Tarvitsetko kiitoskortteja muistoksi ystävillesi ja tuttavillesi. Voit valita kuvallesi sopivan mallin yli 30 kpl kiitoskortin joukosta. Teemme myös persoonalliset kutsukortit toiveidesi mukaan. Kirjekuoret sisältyy toimitukseen.

Sisustustaulut ja julisteet

Sisustustaulu omasta kuvasta on näyttävä ja laadukas sisustuselementti mikä taatusti huomataan. Valmistamme sisustustaulut ja julisteet itse liikkeessämme nopealla toimitusajalla tietenkin laadusta tinkimättä parhaille materiaaleille. Sisustustauluja on saatavilla 20 x 30 cm kokoisista aina 100 x 170 cm kokoon asti. Julisteita valmistamme 30 x 40 cm koosta jopa jättimäiseen  110 cm x 300 cm kokoon asti. Julisteissa voit myös valita kuvan koon  itse tarpeidesi mukaan. Meiltä löydät myös kehykset julisteisiin.

Oma kuva paitaan tai kankaaseen
Myymälässämme on runsas koko- ja värivalikoima t-paitoja joihin voit painattaa oman valokuvasi. Kuva voidaan suurentaa A4 kokoiseksi ja myös rajata tarvittaessa.
Hyvä lahjaidea.

Voit tuoda myös oman tekstiilin (paita, tyynyliina, tms. kangas), johon kuva painetaan. Muistathan, että kankaan tulee olla 100% puuvillaa, koska sen tulee kestää n. 200 asteisen lämpötilan.

Teemme myös seuraavat painotuotteet omasta kuvasta:
– mukit
– säästölippaatmuki
– lautaset
– palapelit
– hiirimatot
– kellot
– kassit
– essut
– kravatit
– lompakot
– päivyrit
– rekkarit
– reput
– olkalaukut
– salkut